Hej och hjärtligt välkommen till bloggen!

Denna blogg är tänkt att fungera som någon slags “tränardagbok” där jag tänker skriva ned mina tankar och reflektioner kring mitt stora intresse, nämligen att vara fotbollstränare. Detta är främst för min egen skull, men kan kanske samtidigt vara intressant för andra som delar mitt intresse. Förhoppningsvis så lämnar du som läser kommentarer på det som skrivs, för jag älskar att höra andras idéer och tankar. Det är ofta så man själv får nya “inputs” och inslag i sitt eget tränarskap. Innehållet på bloggen kommer förmodligen vara väldigt skiftande med allt från rena ledarskapsfrågor till tekniska detaljer. Men allt kommer på något sätt att ha koppling till min roll som ungdomstränare i fotboll.

Vem är då jag som bloggar? Jag heter Joel, bor i Ljungby och är fotbollstränare för ett härligt P98-lag i en förening som heter Lagans AIK. Jag har också ett uppdrag som lokal spelarutbildare åt Smålands FF, vilket innebär att jag i “mitt” område ansvarar för samlingar såsom Tematräningar och Utbildningsläger vilka genomförs i SmFF:s regi. Just nu studerar jag också sista året av tre på en utbildning som går under namnet Coaching & Sport Management.

Hoppas att ni som delar mitt intresse kommer finna läsningen intressant. Välkommen åter!